Ideeën Alle Schilderijen Van Herman Brood Vers

Ideeën Alle Schilderijen Van Herman Brood Vers. De herman brood experience toont een brede collectie van herman brood, afkomstig uit de privécollectie van vriend en initiator ivo de lange, weduwe xandra brood, dochter lola en beide zussen van herman. Iq | schilderij | 120 x 90 cm. Butler | schilderij | 50 x 60 cm.

Modernekunst Nl

Uitgelicht Modernekunst Nl

1 2 3 pagina 1 van 3. De kunstwerken van herman brood kenmerken zich door de primaire kleuren, en zijn geïnspireerd door de cobra groep. In die tijd hadden we het regelmatig over zijn kunst en in 1990 vroeg herman of ik zijn schilderijen wilde verkopen. Origineel schilderij van herman brood met certificaat van echtheid. Herman brood, zanger, pianist, dichter, performer, kunstenaar en 'enfant terrible' van de amsterdamse kunstscene, werd opgeleid aan de academie van arnhem (1964).

Hij maakte gebruik van verschillende technieken om zijn schilderijen vorm te geven.

De schilderijen van herman brood zijn in een oogopslag te herkennen door de dikke lijnen, beperkte kleurnuances en het gebruik van felle kleuren zoals rood, blauw en geel. De kunst van herman brood is sinds de jaren '80 steeds. Origineel schilderij van herman brood met certificaat van echtheid. In alle gevallen zijn de achtergronden van het schilderij bekend waar en wanneer herman ze heeft geschilderd. Na wilde jaren als muzikant in verschillende rockbands, waaronder zijn eigen 'herman brood & his wild romance', werd hij in de jaren 80 actief als kunstschilder. De op de website getoonde stukken zijn slechts een greep uit onze uitgebreide collectie.

Modernekunst Nl

Versta u niet schilderij 150 x 100 cm. Welkom bij kunstgalerie broodnodig, op deze website laten wij u graag kennis maken met de exclusieve schilderijen van herman brood, daarnaast bieden wij ook handgesigneerde zeefdrukken en een gelimiteerde oplage giclée's uitgebracht op linnen aan. In die tijd hadden we het regelmatig over zijn kunst en in 1990 vroeg herman of ik zijn schilderijen wilde verkopen.

Popular posts from this blog